AMERIKAANS SPARERIBS LINE DIEMEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 6233 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amerikaans Spareribs Line Diemen. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 20:00 Bestelling was niet compleet Maar het vlees was lekker
23 feb 2024 om 1:41 vindt het echt niet kunnen , deed veelste lang ! eten was niet smakelijk in ervaring met andere keren.
22 feb 2024 om 14:28 Bezorging duurde 2,5 uur. Van Diemen naar Adam oost.
22 feb 2024 om 10:35 5 voor 11 besteld na half 1 bezorgd, eten was koud en niet alles zat erbij.
17 feb 2024 om 0:47 De spareribs waren droog en lauw. De aardappels slap en ook niet warm. Ik moet een bezorgtijd kiezen, maar het was precies op afgesproken tijd. De bezorger was erg ongeduldig en niet beleefd. Ik had fooi in mijn hand en dat bleef in mijn hand.
16 feb 2024 om 19:45 Het eten zou om 1815 uur bezorgd worden maar kwam om 1900 uur. Friet was slap en koud. Coleslaw was warm en smakeloos.
15 feb 2024 om 23:46 Smaakvol
11 feb 2024 om 13:45 De levering was nog net binnen het uur dat ze opgegeven hebben en de man die de levering deed was heel aardig en beleefd
8 feb 2024 om 10:17 Rapid și gustos
5 feb 2024 om 19:44 Bezorging kwam 15 min later dan opgegeven. Toen ik belde was het erg druk, ik werd erg vriendelijk te woord gestaan. De spareribs hot en sweet chili waren ontzettend lekker! Zeker een aanrader
3 feb 2024 om 19:26 Eten was prima maar volgens mij van het portie te klein. Ik had een kilo spareribs besteld maar het dag volgens mij niet
30 jan 2024 om 9:39 Lekker dankjewel