AMERIKAANS SPARERIBS LINE DIEMEN

AMERIKAANS SPARERIBS LINE DIEMEN Snelle bezorging en goede service

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 3908 beoordelingen
27 mei 2019 om 6:41 Vreselijk eten, bestel echt niet hier.. eten was koud en geen smaakt, Berzorger was het liefst bijna twee uur laat. Die smaak is echt achteruit gegaan. Troep
26 mei 2019 om 7:16 Ik heb 2 urengewacht!
25 mei 2019 om 18:30 Altijd goede kwaliteit, ook in het weekend. Zo nu en dan duurt het wat langer om te bezorgen, maar zeker het wachten waard.
25 mei 2019 om 3:40 Food was good but they forgot my ice cream and drink
24 mei 2019 om 6:34 Jammer dat het eten sterk achteruit is gegaan. Voorheen waren de ribs lekker gekruid en patat was nog lekker heet. Je zou denken dat als je steeds dezelfde review tegenkomt er wat aan wordt gedaan maar helaas.
23 mei 2019 om 22:42 Bezorger was 45 min te laat, dus we hebben bijna 2 uur op ons eten gewacht. Ribs en patat waren koud, maar de bedorven salade was wel het ergst. Ik kon de salade niet gauw genoeg uitspugen. Bah!
23 mei 2019 om 22:07 Ruim 1,5 uur gewacht. Ribs worden steeds minder. Cola was warm. Patat koud. En meer dan 1,5 uur wachten. Laatste keer daar
22 mei 2019 om 21:21 Kwaliteit eten voortreffelijk. De moeite waard. Maar over de bezorging. Dit is toch thuisbezorgd ? Waarom moet ik naar beneden Komen ? U dient te bezorgen tot de deur !! Alsnog na gezeur eten boven gebracht en een 'EET SMAKELIJK' gegrom achtergelate
22 mei 2019 om 7:03 They make you pay for the delivery and than call you to go downstairs to pick up your food. The point of thuisbezorg is for THEM TO DELIVER MY FOOD RIGHT TO MY DOOR!!!!! You have lazy people working for you!
21 mei 2019 om 2:02 Moest lang wachten op mijn eten, het eten was lauw. Maar het heeft gesmaakt!!
20 mei 2019 om 10:48 Spareribs waren lekker en mals Jammer dat alles lauw was toen het aan kwam. Bezorger kwam ook nog te laat