AMERIKAANS SPARERIBS LINE DIEMEN

AMERIKAANS SPARERIBS LINE DIEMEN Snelle bezorging en goede service

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 5732 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amerikaans Spareribs Line Diemen. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 22:34 Eindelijk kreeg ik aardappelschijfjes want de afgelopen keren kreeg ik patat terwijl ik aardappelschijfjes had gevraagd. Dit keer waren ze de mayonaise vergeten. Dat was voor mij de laatste druppel dus dat was de laatste keer dat ik hier bestel.
25 jun 2022 om 21:22 Lekkere spareribs maar 130 min wachten is wel echt te lang. Helaas laatste keer voor mij .
24 jun 2022 om 18:55 Super tevreden wederom. Lekkere spareribs.
21 jun 2022 om 1:19 Bezorgtijden was zelfs langer dan een uur. Smerige eten slechte bezorging. Patat was koud sparibs leken wel bedorven. Geen salade erbij hup €26 in de prullenbak. Nog achterlijk doen aan de telefoon ook. Ik raad het niemand aan hier vreten te kopen
21 jun 2022 om 1:02 Al de tweede keer dat ik m’n eten moet ophalen bij de auto van de bezorger
20 jun 2022 om 21:04 Spareribs heerlijk zoals altijd!
20 jun 2022 om 19:04 BBQ Sparibs 750 GR waren heerlijk patat mag iets meer doorgebakken worden maar heb echt heerlijk gegeten echt een aanrader
19 jun 2022 om 18:51 Zo jammer .wordt aangegeven 16:45 uur . Tot 3 x gebeld waar mijn eten blijft .ze zijn onderweg met eerst een kwartiertje. Daarna werd het 5 minuten. Uiteindelijk komt het eten om 18:00 uur . De spareribs te gekruid .kippetjes te drooggebakken .
19 jun 2022 om 1:14 Ben beter gewend bij dit restaurant. Ik kreeg frites ipv aardappel schijfjes. De cola was lauw omdat het in dezelfde doos zat als de spareribs. De bon die ik nodig heb voor declareren waren ze vergeten.
14 jun 2022 om 5:38 Ben beter gewend van dit restaurant. Mais was koud en de spare ribs waren niet zo mals als ik gewend ben. Bezorging was wel vlot zoals normaal.
13 jun 2022 om 22:52 De salade was verzuurt
13 jun 2022 om 18:39 Niks ontvangen