AMERIKAANS SPARERIBS LINE DIEMEN

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 5950 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amerikaans Spareribs Line Diemen. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 20:39 2 uur gelden eten besteld en nog steeds niks ontvangen.
26 jan 2023 om 20:29 Langer dan 2 uur gewacht op bestelling, bezorgtijd werd tot 3 maal toe met een half uur verlegd. Restaurant telefonisch slecht te bereiken. Eten zou uitverkocht zijn, maar dan sluit je toch je restaurant en bel je toch op? Slechte service.
22 jan 2023 om 20:45 Bezorging duurt vaak langer dan een een uur, iets om rekening mee te houden. Maar als verder alles goed gaat, dan ontvang je heerlijke hot ribs met een knapperig korstje van de grill.
20 jan 2023 om 21:15 Heerlijke spareribs, jammer dat het zo lang duurde. We hebben 2 uur gewacht om vervolgens de verkeerde bestelling te krijgen. De piri piri moest een kg zijn en de hot bbq 750 g, niet andersom. Daarnaast hadden we ook friet besteld, maar niet gekregen
20 jan 2023 om 21:01 Eten was helaas koud, maar qua smaak lekker. Wel wat meer dan 2 uur gewacht.
20 jan 2023 om 20:50 Duurde veel te lang. Als je belt word je heel onbeschoft te woord gestaan. Eten was steenkoud. Spare ribs smakeloos. De bezorger belt niet aan maar belt je op en geeft dan de opdracht dat je snel naar buiten komen. Ik ben je hond niet;)
20 jan 2023 om 20:03 Ik ben opgelicht. Bestelling afgemeld bij Thuisbezorgd maar nooit geleverd. Daarnaast regelmatig 3 uur moeten wachten en kutsmoesjes aanhoren zoals: 5 minuten. Deze mensen snappen service niet.
20 jan 2023 om 12:46 Had ruim van te voren besteld rond 16:00 voor 19:00 bezorgen. Kreeg alleen spare rips en geen patat / aardappelschijfjes
20 jan 2023 om 0:37 Ik bestel vaker hier, maar nu was het echt verschrikkelijk slecht. Spareribs droog, taai en niet gaar.. aardappelschijfjes oud of dubbel gebakken.
19 jan 2023 om 21:09 Eten was heerlijk en bezorging duurt gewoon lang
18 jan 2023 om 23:48 Eten was prima. Alleen de bezorging dan weer niet
18 jan 2023 om 23:19 Eten was echt vreselijk doordat het zo koud was